- ZUPY -

Rosół z domowym makaronem 450 ml
9,00 zł / porcja

Krem pomidorowy 250 ml
10,00 zł / porcja

Krem grzybowy 250ml
12,00 zł / porcja

- MIĘSA -

min. 5 porcji

De'volaille
12,00 zł

Roladka drobiowa z rokpolem owinięta boczkiem w białym sosie
13,00 zł

Zraz wołowy w sosie pieczeniowym
14,00 zł

Zraz wieprzowy
13,00 zł

Karkówka pieczona
12,00 zł

Stek z karku z pieczarkami i cebulką
12,00 zł

Polędwica z kurkami w sosie śmietanowym
17,00 zł

Udo kacze w sosie
16,00 zł

Szaszłyki wieprzowe
12,00 zł

Rolada drobiowa ze szpinakiem w białym sosie
13,00 zł

Łosoś z grilla
18,00 zł

Sandacz w sosie koperkowym
19,00 zł

Papryka vege faszerowana warzywami i ryżem
12,00 zł

- DODATKI -

Kopytka / pyzy / kluski śląskie / ziemniaki pieczone / kapusta zasmażana / warzywa gotowane / surówki
6,00 zł / porcja
(cena porcji dowolnego dodatku)

- ZIMNY BUFET -

Patera mięsna mix mięs w galarecie
95,00 zł / porcja

Patera rybna (4x dorsz, 4x łosoś, 4x pstrąg)
110,00 zł / 12 porcji

Tatar wołowy 8szt.
80,00 zł / 8szt.

Tatar z łososia wędzonego
88,00 zł / 8szt.

- SAŁATKI -

Sałatka jarzynowa
40,00 zł / 10 porcji

Sałatka z serem korycińskim
50,00 0zł / 5 porcji (miska)

Sałatka grecka z fetą
50,00 zł / 5 porcji (miska)

Sałatka z grillowanym kurczakiem
50,00 zł / 5 porcji (miska)

- DANIA SPECJALNE -

Kaczka w całości
70,00 zł

Udziec wieprzowy w całości (ok. 40 porcji) z dodatkami (ziemniaki pieczone + sos czosnkowy)
500,00 zł

Golonki po bawarsku
6,00 zł / 100g.

- CIASTA -

Tort bezowy Dakłas
150,00 zł

Tort bezowy z musem owocowym
130,00 zł

Tort bezowy z owocami sezonowymi
150,00 zł

Sernik
90,00 zł / cała blacha

Szarlotka cała blacha
70,00 zł / cała blacha

Ciasto drożdżowe
60,00 zł / cała blacha

Malinowa chmurka
80,00 zł / cała blacha

Kruszaniec
70,00 zł / cała blacha

Wszystkie dania możemy przygotować na naczyniach jednorazowych lub na naczyniach dostarczonych wcześniej przez klienta