Przystawka:
-śliwka suszona w boczku wędzonym
Zupa
-krem z warzyw okopowych
2,5 kawałka mięsa na osobę
-panierowana roladka z kurkami
-pałeczki mięsne
-roladka z karkówki szpikowana czosnkiem owinięta boczkiem
– sakiewka ze szchabu
-pierś z kurczaka w sosie lazurowym
frytki domowe
pyzy drożdżowe
surówka z białej kapusty
surówka z rzepy
kapusta modra gotowana
coś słodkiego
kawa/herbata
szarlotka
słodki stół:
tort pavlowa
babeczki z owocami
panna cotta
galaterka z owocami leśnymi
kruche ciasteczka
beziki
kawa/herbata w termosach bez ograniczeń
zimny bufet:
terina z brokułem
roladka z pieczarkami
galarcik drobiowy
tatar wołowy na bagietce
staropolski kredens
-pasztet z żurawiną
-swojskie sery
-szczupak w całości w galarecie
-rolada ze szpinakiem z łososiem
-babeczki słone z tuńczykiem
-swojskie wędliny
-chleb, smalec, ogórki
-bar sałatkowy
barszcz z krokietem
o północy lampka szampana
śniadanie
Pieczone udźce wieprzowe
w towarzystwie ziemniaków pieczonych
i sosów żurawinowego i czosnkowego